MODULHUS TIIMI JA TARINA

Modulhus 

Modulhus perustettiin Ruotsissa vuonna 2014, jolloin alettin rakentamaan alle 30 neliön täysivarusteltuja pientaloja. Nykyään Modulhus valmistaa eri kokoisia taloja, mökkejä, saunoja sekä huviloita. Toimitamme myös kokonaisratkaisuja kuten puurakenteisia rivitaloja sekä kerrostaloja asuinalueille ja mökkialueille. Toivomme sinun inspiroituvan meidän muotoilusta ja tämän myötä löytää halu suunnitella talosi täysin itse meidän Talonrakentaja-työkalussa tai meidän kanssamme.

Tavoitteenamme vuodesta 2014 alkaen on ollut antaa kaikille Pohjoismaisille asukkaille mahdollisuuden omistaa osan arvokasta omaisuutta ja palan vapautta. Olemme arkitehtiemme kanssa piirtäneet lukuisia talomalleja jotta sinun ei tarvitsisi miettiä pohjaratkaisuja tai talon rakenteellisia asioita. Visiomme on tuoda kauniita ja henkilökohtaisia taloja markkinoille antamalla sinulle vapauden suunnitella talon heti nettisivuillamme. Meiltä saat aina tarkan ja läpinäkyvän hinnan heti suunnitteluvaiheessa.

Meidän työmenetelmät

IMG_3526

Uskomme vahvasti että talonrakentaminen pitäisi olla helppo prosessi, ja tästä syystä olemme luoneet Talonrakentajan verkkosivuillamme, jotta pääset itse päättämään kaikki yksityiskohdat ja kustannukset. Autamme sinua jokaisen rakennusvaiheen läpi, rakennusluvan hakemuksesta valmiin taloon saakka. Rakennamme talot moduuleissa vain parhaasta puutavarasta Stora Ensolta. Taloissa käytämme tunnettuja tuotemerkkejä kuten Villeroy & Boch, Paroc, Hunton Fiber, IKEA ja Ruukki. Puurunkoiset talomme valmistamme Suomen rakennusmääräysten mukaisesti taitavien asiantuntijoiden ja rakentajien kanssa tehtaillamme Suomessa, Ruotsissa, Latviassa ja Virossa.

Talomme rakennetaan ja kasataan sisätiloissa joka sallii talojen rakentamisen vuoden ympäri. Tämän ansiosta pystymme nopeasti toimittamaan talopaketit jotka ovat muuttovalmiita toimittaessa. Toimitamme korkea-laatuisia koteja ja vapaa-ajan asuntoja jotka ovat vertailun arvoisia. Meidän asiakkaanamme sinun ei välttämättä tarvitse ajatella rakennusprosessia sen jälkeen että olet suunnitellut ja tilannut talon Talonrakentajassa.

Mistä kaikki sai alkunsa?

Veljekset Oliver ja Kristian Noemm perustivat Modulhusin vuonna 2014 pitkän pohdinnan, ja monen Japanin matkan jälkeen. He halusivat tuoda Japanilaisten fiksut asuinratkaisut kaikkien Pohjoismaiden saataville. Pienempi pinta-ala yhdistettynä kauniin ja skandinaaviseen muotoiluun tuo kaikille mahdollisuuden hankkia itselleen tai perheelleen oman kodin tai mökin pienelläkin budjetilla.

Modulhusin pääkonttori sijaitsee Tukoholmassa ja Ruotsissa toiminnan alkaessa syntyi myös Attefall-niminen lakimuutos, jonka ansiosta alle 30 neliön talon rakentaminen Ruotsissa ei enää tarvinnut rakennuslupaa. Laki astui voimaan vuonna 2014 ja Modulhus on ollut johtava Attefall-talojen valmistaja Ruotsissa siitä lähtien. 

Meidän visiomme on antaa kaikille mahdollisuuden sijoittaa omaan rauhaan ja vapauteen pienen talon tai mökin muodossa. Modulhus uskoo että talon rakentaminen kuuluu olla helppoa ja vaivatonta ja kaikkien saatavilla. Rakennusprosessin helpottamista varten olemme kehittäneet Talonrakentaja-työkalua jonka avulla kuka tahansa pystyy suunnittelemaan ja rakentamaan talon netissä. 


Modulhus on myös vuonna 2017 rakentanut Heliodalin sekä Karlskronan asuinalueet Ruotsissa jotka yhdessä sisältävät 58 asuntoa, ja jonka projektiarvot ovat yhteensä 11 miljoona euroa.

Här är en bild från leveransdagen, på bilden ser ni hur Attefallshuset lyfts via kran
Voit myös lähettää meille sähköpostia