TALOJEN PIIRUSTUKSET

MODULHUS TALOJEN JA HUVILOIDEN PIIRUSTUKSET

Yhä useampi haluaa omistaa talon, huvilan tai mökin saavuttaakseen vapauden tunteen. Rakentaminen ja projektin suunnittelu on kuitenkin suhteellisen haastavaa heille jotka eivä ole alaan perehtyneitä. Kaikki talomallimme toimitetaan ensisijaisesti muuttovalmiina kokonaisuutena, mutta tarjoamme myös puolivalmiita kokonaisuuksia sekä rakennusten piirustuksia jos haluat rakentaa kokonaan itse. Kun ostat meiltä piirustukset voit varmistua siitä että rakennuslupahakemukset, suunnitelmat, muotoilu, ja rakenteet toteutuvat suunnitelmien mukaan. Voit hankkia piirustukset verkkosivuillamme ja saat kaikki tarvittavat piirustukset ja suunnitelmat toimitettua sinulle sekä paperimuodossa että sähköpostitse

Fritidshus ritning 1728x1114

Miten haen rakennuslupaa?

Rakennuslupa tai toimenpidelupa haetaan kirjallisesti kunnan rakennusvalvontaviranomaiselta. Rakennuslupaa hakee rakennuspaikan haltija, joko omistaja tai hänen valtuuttamansa tai sitä vuokra- tai muun sopimuksen perusteella hallitseva. Rakennuslupahakemukseen liitetään piirustukset ja muut tarvittavat dokumentit. Tarkista kunnan sivuilta tarkemmat tiedot rakennusluvan hakemukseen liittyen.

MITEN SAAN LADATTUA MODULHUS PIIRUSTUKSET

Voit helposti ladata mökin piirustukset sähköpostiisi pdf-muodossa ja maksaa Klarnalla. Voit sen jälkeen tallentaa tiedot tietokoneellesi tai tulostaa ne tarpeen mukaan.

Piirustusten pohjalta voit itse rakentaa mökin tai saunan. Kaikki kunnalle lähetettävät dokumentit sisältyvät piirustuspakettiin.

Unelmasta toteutukseen - hanki talon piirustukset tänään

Hinta 2890 €

Piirustukset Villa Nicholine

3
1
LOFT
54m2

Osta talon piirustukset verkkokaupastamme ja säästä rahaa talon rakennusvaiheessa. Piirustukset toimitetaan joko sähköpostiisi tai paperimuodossa postitse.

LUE LISÄÄ

Hinta 2890 €

Piirustukset Villa Glimhem

2.5
1
LOFT
46m2

Osta talon piirustukset verkkokaupastamme ja säästä rahaa talon rakennusvaiheessa. Piirustukset toimitetaan joko sähköpostiisi tai paperimuodossa postitse.

LUE LISÄÄ