Talviasuttava talo alkaen

66 190

1.5
1
LOFT
25-40m2
Harjakorkeus4m
Kerrosala25-40m2
Parven pinta-ala25 m2: 9.9 m2 | 30 m2: 10,7 m2
Parven kattokorkeus69-101cm
NOPEAT TOIMITUKSET KOKO SUOMESSA

Meiltä saat aina tarkan hinnan heti.

Talonrakentajan avulla saat aina läpinäkyvän hinnan ja yksilöidyn tarjouksen, jota voit hyödyntää lainahakemuksessa pankissa.

Aloita suunnittelu talonrakentajassa alla

MÖKKI/PIHASAUNA ELEONORA

Toiminto

Tervetuloa tutustumaan arkkitehdimme suunnittelemaan Eleonoraan, talo on suunnitelu ympärivuotiseen asumiseen. Eleonorassa on suuret kolmikerroksiset ikkunat, jotka antavat avoimen tunteen. Tämä on moderni koti, jossa on ihastuttava skandinaavinen muotoilu. Se on tyylikäs, hyvin eristetty ja ylellisesti varustettu. Keittiön ja täysin kaakeloidun kylpyhuoneen yläpuolella on tilava makuuparvi, jossa on kunnon portaat ja valinnaiset säilytysmahdollisuudet. Talo soveltuu kaikenikäisille sen toimivan portaikon ansiosta.

Sisustus

Mökki on helposti kalustettavissa ja siinä on runsaasti säilytystilaa. Kaikki arvostavat kunnon portaita. Keittiö ja olohuone soveltuvat luontevasti yhteen sekä ruokailuun että seurusteluun. Näkymät ovat mainiot ja tilaa löytyy jopa kodin medialle, kuten seinälle ripustetulle televisiolle jne.

Ulkoasu

Eleonora-mökki sopii luontevasti ympäristöönsä, sillä voit muokata taloa omien mieltymystesi mukaiseksi monin eri tavoin. Valitset värin ja tyylin talonrakentaja-työkalulla verkossa ja teet räätälöityjä valintoja, valitset ja lisäät oman makusi ja mieltymyksesi mukaan. Tervetuloa Eleonora mökkiisi!

Pohjapiirros

Modulhus mökkipaketit ovat tarkasti suunniteltuja ja älykkäästi muotoiltuja. Olemme ottaneet huomioon pienen neliömäärän ja tehneet siitä mahdollisimman fiksun. Saat 25-40 m2 mökistä huomattavasti enemmän irti kuin esimerkiksi saman kokoisesta asunnosta

Tekniset tiedot

Modulhus muuttovalmiit talopaketit

Modulhus konseptit ovat fiksu ja turvallinen valinta rakentamiselle, sillä rakennamme talot omalla tehtaallamme sisätiloissa sääolosuhteista ja vuodenajasta riippumatta. Kaikki rakennusvaiheet käyvät läpi tarkat laatu- ja rakennetarkastukset saavuttaaksemme parhaan mahdollisen lopputuotteen. Talomme ovat aidosti muuttovalmiita, sillä toimitamme kaikki talot täysin valmiina ikkunoilla ja ovilla sekä sisustettuna keittiöllä että kylpyhuoneella. 

Meidän muuttovalmiit talot sisältävät:

Talorunko on aina valmis sekä ulkoisesti että sisäisesti toimitusvaiheessa. Julkisivut ovat valmiiksi maalattuja asiakkaan toivomuksien mukaan. Ikkunat, ovet, katto, rännit ja ikkunapellit ovat kaikki samassa paketissa mukana. Seinien kantavat rakenteet ovat CC600 koko talossa ja märkätiloissa CC300. Talot toimitetaan täysin valmiilla julkisivulla ja sisäseinät ovat valmiiksi maalattuna tai paneloituna. Suurimmissa taloissa voidaan yhdistää useampia moduuleja.

Talon sisusta voidaan muokata täysin omien tarpeiden mukaan, ja peruspakettiin sisältyy valkoiset paneeliseinät sekä katto. Modulhus taloihin saat aina peruspakettiin tammiparkettilattian koko taloon paitsi märkätiloihin, mihin kuuluu laadukkaat kaakelit ja laatat. Sinulla on myös mahdollisuus valita IKEAn täysvarusteltu keittiö kaikkine ominaisuuksineen ja varusteineen joka asennetaan valmiiksi tehtaallamme.

Kylpyhuone on täysin kaakeloitu Villeroy & Boch lattialaatoilla ja seinäkaakeleilla. Voit itse räätälöidä kylpyhuoneen sisustuksen Talonrakentajassa. Kylpyhuoneen muut varusteet ovat m.m. Lämminvesivaraaja 80L, Pax kostean tilan tuuletin ja pyyhekuivain.

Kaikissa tiloissa on alasvalot (kattospotit) ja riittävästi pistorasioita. Valokatkaisijat löytyvät aina joka kerroksesta ja antenni- sekä verkkopistorasiat ovat valmiina vedetty keskukseen mihin voit laittaa wifi-reitittimen tai valokuituliittymän rasiat.

Viemärit ja muut LVI putket ovat vedetty valmiiksi Suomen määräyksien mukaan. Taloon voidaan kytkeä 110mm viemärimenot ja 32mm vesiliittymät. Sähkökaapeli vedetään sähkömiehen toimesta ja katsastetaan ennen käyttöönottoa.

Mökit ja pihasaunat kestävät noin 700+ tuntia rakentaa ja painavat noin. 9 tonnia talomallista riippuen. Toimitusaika vaihtelee sesongin mukaan.

 

Rakennuslupahakemukset sisältyvät aina Modulhus taloihn. Kunnan kustannukset ja muut maksut eivät sisälly hintaan.

Alkaen-hinta siältää kaikki vaiheet:

Viimeistely

Kuljetukset

Kaikki Piirustukset

Talvieristys

Sähköt ja LVI

Asennukset

Lue rakennusprosessin vaiheista täältä

Lue talopaketin sisällöstä täältä

Modulhus VISIO - kampanja

Onko teillä tiukka budjetti talolle?

Voit hankkia talon markkinointikohteeksi

Kampanjan alennus jopa +2.500€

Voimassa muuttovalmiin talon oston yhteydessä. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin. Talossa tullaan tekemään yksityisnäyttöjä ja kuvaamaan videomateriaalia sovitusti.

TALONRAKENTAJA

Ole yhteydessä jos haluat tietää lisää!

image

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAT OVAT TÄSTÄ MALLISTA?

ASIAKKAAMME OVAT ARVOSTELLEET TÄMÄN MALLIN ASTEIKOLLA 0-100

KESKIMÄÄRÄINEN ARVOSANA

0

Neliöälykkys

0

Kysyttävyys

0

Toimitusaika

0