Talviasuttava talo alkaen

64 180

1.5
1
LOFT
30 kvm
Harjakorkeus4m
Kerrosala25-40m2
Parven pinta-ala5,2m2
Parven kattokorkeus72-90cm
NOPEAT TOIMITUKSET KOKO SUOMESSA

Meiltä saat aina tarkan hinnan heti.

Talonrakentajan avulla saat aina läpinäkyvän hinnan ja yksilöidyn tarjouksen, jota voit hyödyntää lainahakemuksessa pankissa.

Aloita suunnittelu talonrakentajassa alla

MARIA HELIODAL

Modulhus talopaketti on aina räätälöitävissä heti suunnitteluvaiheessa Talonrakentaja-työkalun avulla. Jos haluat varustella talon omakotitaloksi voit tehdä sen heti tilausvaiheessa ja muuttaa perheesi kanssa asumaan sinne kokoaikaisesti. Myös mökiksi varusteltu talo on asumiskelpoinen ympäri vuoden, sillä kaikki talomallimme ovat talvieristettyjä.

Pohjapiirros

Modulhus mökkipaketit ovat tarkasti suunniteltuja ja älykkäästi muotoiltuja. Olemme ottaneet huomioon pienen neliömäärän ja tehneet siitä mahdollisimman fiksun. Saat 25-40 m2 mökistä huomattavasti enemmän irti kuin esimerkiksi saman kokoisesta asunnosta

Tekniset tiedot

Modulhus muuttovalmiit talopaketit

Modulhus konseptit ovat fiksu ja turvallinen valinta rakentamiselle, sillä rakennamme talot omalla tehtaallamme sisätiloissa sääolosuhteista ja vuodenajasta riippumatta. Kaikki rakennusvaiheet käyvät läpi tarkat laatu- ja rakennetarkastukset saavuttaaksemme parhaan mahdollisen lopputuotteen. Talomme ovat aidosti muuttovalmiita, sillä toimitamme kaikki talot täysin valmiina ikkunoilla ja ovilla sekä sisustettuna keittiöllä että kylpyhuoneella. 

Meidän muuttovalmiit talot sisältävät:

Talorunko on aina valmis sekä ulkoisesti että sisäisesti toimitusvaiheessa. Julkisivut ovat valmiiksi maalattuja asiakkaan toivomuksien mukaan. Ikkunat, ovet, katto, rännit ja ikkunapellit ovat kaikki samassa paketissa mukana. Seinien kantavat rakenteet ovat CC600 koko talossa ja märkätiloissa CC300. Talot toimitetaan täysin valmiilla julkisivulla ja sisäseinät ovat valmiiksi maalattuna tai paneloituna. Suurimmissa taloissa voidaan yhdistää useampia moduuleja.

Talon sisusta voidaan muokata täysin omien tarpeiden mukaan, ja peruspakettiin sisältyy valkoiset paneeliseinät sekä katto. Modulhus taloihin saat aina peruspakettiin tammiparkettilattian koko taloon paitsi märkätiloihin, mihin kuuluu laadukkaat kaakelit ja laatat. Sinulla on myös mahdollisuus valita IKEAn täysvarusteltu keittiö kaikkine ominaisuuksineen ja varusteineen joka asennetaan valmiiksi tehtaallamme.

Kylpyhuone on täysin kaakeloitu Villeroy & Boch lattialaatoilla ja seinäkaakeleilla. Voit itse räätälöidä kylpyhuoneen sisustuksen Talonrakentajassa. Kylpyhuoneen muut varusteet ovat m.m. Lämminvesivaraaja 80L, Pax kostean tilan tuuletin ja pyyhekuivain.

Kaikissa tiloissa on alasvalot (kattospotit) ja riittävästi pistorasioita. Valokatkaisijat löytyvät aina joka kerroksesta ja antenni- sekä verkkopistorasiat ovat valmiina vedetty keskukseen mihin voit laittaa wifi-reitittimen tai valokuituliittymän rasiat.

Viemärit ja muut LVI putket ovat vedetty valmiiksi Suomen määräyksien mukaan. Taloon voidaan kytkeä 110mm viemärimenot ja 32mm vesiliittymät. Sähkökaapeli vedetään sähkömiehen toimesta ja katsastetaan ennen käyttöönottoa.

Mökit ja pihasaunat kestävät noin 700+ tuntia rakentaa ja painavat noin. 9 tonnia talomallista riippuen. Toimitusaika vaihtelee sesongin mukaan.

 

Rakennuslupahakemukset sisältyvät aina Modulhus taloihn. Kunnan kustannukset ja muut maksut eivät sisälly hintaan.

Alkaen-hinta siältää kaikki vaiheet:

Viimeistely

Kuljetukset

Kaikki Piirustukset

Talvieristys

Sähköt ja LVI

Asennukset

Lue rakennusprosessin vaiheista täältä

Lue talopaketin sisällöstä täältä

Modulhus VISIO - kampanja

Onko teillä tiukka budjetti talolle?

Voit hankkia talon markkinointikohteeksi

Kampanjan alennus jopa +2.500€

Voimassa muuttovalmiin talon oston yhteydessä. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin. Talossa tullaan tekemään yksityisnäyttöjä ja kuvaamaan videomateriaalia sovitusti.

TALONRAKENTAJA

Arkkitehti- & Rakennepiirustukset

1890,00€

 • Leikkauskuvat
 • Rakennepiirustukset
 • Asemakuvat
 • Julkisivupiirustukset
 • Modulhus Piirustukset

  Jos emme pysty toimittamaan tontillenne, tai jos mahdollisesti haluat rakentaa itse, voit hankkia piirustukset unelmatalollesi meiltä!

  Modulhus omistaa kaikki oikeudet piirustuksiin, mutta saat vapaasti rakentaa talosi jos hankit meiltä piirustukset valitesemallesi talomallilee. Piirustukset ovat suunniteltu ja piirretty Suomen rakennusvaatimuksia huomioon ottaen. Modulhus talon peruspiirrospaketti sisältää leikkaus- ja asemakuvat sekä rakenne- ja julkisivupiirustukset että myös tekniset suunnittelueritelmät. Ne sisältävät kaiken tarvittavan tiedon rakennushankkeen suorittamista ja rakennuslupien hakua varten.

  Rakennusluvat
  Huomioi että kaikki Suomen kunnat asettavat omia rakennusvaatimuksia joita kannattaa tarkistaa erikseen jokaista projektia Voimme myös tehdä rakennuslupien kuntakohtaiset selvitykset ja hakemukset puolestasi korvausta vastaan. Voit ostaa koko piirustuspaketin suoraan verkkokaupassamme.

  Maksut
  Maksu suoritetaan Klarna Checkoutin kautta, missä voit suorittaa maksun heti tai valita osamaksun tarpeen mukaan. Piirustukset toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 1-5 päivän sisällä. Saat piirustukset myös paperimuodossa pyynnöstä.

  Osta piirustukset

  Maksa heti tai pilko

  Ole yhteydessä jos haluat tietää lisää!

  image

  MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAT OVAT TÄSTÄ MALLISTA?

  ASIAKKAAMME OVAT ARVOSTELLEET TÄMÄN MALLIN ASTEIKOLLA 0-100

  KESKIMÄÄRÄINEN ARVOSANA

  0

  Neliöälykkys

  0

  Kysyttävyys

  0

  Toimitusaika

  0