Hinta

1 890

1.5
1
LOFT
25-40m2

CAMILLA PIIRUSTUKSET

Toiminnallisuus

Camillassa on kauniit, kolminkertaisesta lasista tehdyt ovet, jotka muodostavat luonnollisen yhteyden talon ja puutarhan välillä. Tämä on moderni talo, jossa on tilaa ja avaruutta Skandinaaviseen tyyliin. Camilla talo on hyvin eristetty ja siihen voi asentaa lattialämmityksen mukavuutta varten. Keittiön ja kaakeloidun kylpyhuoneen yläpuolella on tilava makuuloft, jonne voidaan asentaa portaat.

Sisustus

Vaikka talo onkin vain 25-30 neilön kokoinen, tekevät olohuoneen vapaa kattokorkeus sekä ranskalaiset ovet tilasta huomattavasti suuremman tuntuisen. Keittiö ja olohuone sulautuvat yhteen luonnollisella tavalla ruokailu- ja seurustelutilassa olevien pintojen ansiosta. 

Julkisivu

Camilla-talomme on luonnollisesti muokattavissa sinun toiveiden mukaisesti, sillä voit valita värin itse, haluatko kattoikkunan vai et vai haluatko vaaka- vai pystysuoran paneloinnin. Talossa on tukevat lattiarakenteet, mahdollistaen lattialämmityksen, joka on loistava sijoitus sinulle, joka haluat ympäri vuoden asuttavan talon. Kaikkiin talomalleihin on myös mahdollista lisätä saunatilat. Myös mökiksi varusteltu talo on asumiskelpoinen ympäri vuoden, sillä kaikki talomallimme ovat talvieristettyjä.

Pohjakuva

Piirustukset

Leikkauskuvat

Rakennekuvat

Pohjapiirrokset

Julkisivukuvat

Modulhus Piirustukset

Jos emme pysty toimittamaan tonitllenne, tai jos mahdollisesti haluat rakentaa itse, voit hankkia piirustukset unelmatalollesi meiltä!

Modulhus omistaa kaikki oikeudet piirustuksiin, mutta saat vapaasti rakentaa talosi jos hankit meiltä piirustukset valitesemallesi talomallilee. Piirustukset ovat suunniteltu ja piirretty Suomen rakennusvaatimuksia huomioon ottaen. Meidön peruspiirrospaketti sisältää leikkaus- ja asemakuvat sekä rakenne- ja julkisivupiirustukset että myös tekniset suunnittelueritelmät. Ne sisältävät kaiken tarvittavan tiedon rakennushankkeen suorittamista ja rakennuslupien hakua varten. Huomioi kuitenkin että kaikki Suomen kunnat asettavat omia rakennusvaatimuksia joita kannattaa tarkistaa erikseen jokaista projektia kohden. Lisäkustannuksesta voimme tehdä rakennuslupien kuntakohtaiset selvitykset puolestasi korvausta vastaan. Piirustuspaketin voit ostaa suoraan verkkokaupassamme. Maksu suoritetaan Klarna Checkoutin kautta, jolloin voit suorittaa maksun heti tai valita osamaksun tarpeen mukaan. Piirustukset toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 1-5 päivän sisällä.

Piirustukset

osta tästä

osta smoothisti