Hinta

1 890

1.5
1
LOFT
25-40m2

MARIA PIIRUSTUKSET

Osta talon piirustukset verkkokaupastamme ja säästä rahaa talon rakennusvaiheessa. Piirustuspaketti sisältää kaikki lain vaatimat piirustukset talon rakentamista ja rakennusluvan hakemista varten. Piirustukset toimitetaan joko sähköpostiisi sekä paperimuodossa postitse. Olemme sinuun yhteydessä kun olet tehnyt tilauksen.

Pohjakuva

Piirustukset

Leikkauskuvat

Rakennekuvat

Pohjapiirrokset

Julkisivukuvat

Modulhus Piirustukset

Jos emme pysty toimittamaan tonitllenne, tai jos mahdollisesti haluat rakentaa itse, voit hankkia piirustukset unelmatalollesi meiltä!

Modulhus omistaa kaikki oikeudet piirustuksiin, mutta saat vapaasti rakentaa talosi jos hankit meiltä piirustukset valitesemallesi talomallilee. Piirustukset ovat suunniteltu ja piirretty Suomen rakennusvaatimuksia huomioon ottaen. Meidön peruspiirrospaketti sisältää leikkaus- ja asemakuvat sekä rakenne- ja julkisivupiirustukset että myös tekniset suunnittelueritelmät. Ne sisältävät kaiken tarvittavan tiedon rakennushankkeen suorittamista ja rakennuslupien hakua varten. Huomioi kuitenkin että kaikki Suomen kunnat asettavat omia rakennusvaatimuksia joita kannattaa tarkistaa erikseen jokaista projektia kohden. Lisäkustannuksesta voimme tehdä rakennuslupien kuntakohtaiset selvitykset puolestasi korvausta vastaan. Piirustuspaketin voit ostaa suoraan verkkokaupassamme. Maksu suoritetaan Klarna Checkoutin kautta, jolloin voit suorittaa maksun heti tai valita osamaksun tarpeen mukaan. Piirustukset toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 1-5 päivän sisällä.

Piirustukset

osta tästä

osta smoothisti