Hinta

2 890

3
1
LOFT
54m2

PIIRUSTUKSET VILLA NICHOLINE

Julkisivu

Villa Nicholinessa on klassinen ulkonäkö moderneilla piirteillä, jossa avarat ikkunat koristavat talon etusivua ja tuovat maksimaalisen valon sekä tilavuuden sisätiloihin. Komeuden kruunaa upea kattoikkuna keittiössä sekä olohuoneessa.

Sisätilat

Villa Nichole on upea sisältä ja ulkoa. Talossa on korkeat katot, näkyvät kattopalkit sekä avarat ikkunat. Ikkunoiden huolellinen sijoittelu helpottaa kodin sisustamista ja avara pohjaratkaisu keittiössä ja olohuoneessa on täydellinen ratkaisu samanaikaiseen seurusteluun ja ruoanlaittoon. Talossa on suuri avonainen makuuhuone sekä parvi, jotka mahdollistavat yöpymiset vähintään kuudelle henkilölle. Laatoitettu kylpyhuone sekä säilytystilat antavat tälle talolle kaikki mukavuudet, jotka vaaditaan ympäri vuoden asuttavalta talolta.

Käyttötarkoitus

Villa Nichole on varustettu kolminkertaisilla ikkunoilla. Ylimmät ikkunat ovat timantin muotoisia ja kallistettavissa parven puolelta. Talo on huolellisesti eristetty, jotta se sopii pohjoismaiseen ilmastoon. Talossa on tukevat lattiarakenteet, mahdollistaen lattialämmityksen, joka on loistava sijoitus sinulle, joka haluat ympäri vuoden asuttavan talon. Kaikkiin talomalleihin on myös mahdollista lisätä saunatilat.

Pohjakuva

Piirustukset

Leikkauskuvat

Rakennekuvat

Pohjapiirrokset

Julkisivukuvat

Modulhus Piirustukset

Jos emme pysty toimittamaan tonitllenne, tai jos mahdollisesti haluat rakentaa itse, voit hankkia piirustukset unelmatalollesi meiltä!

Modulhus omistaa kaikki oikeudet piirustuksiin, mutta saat vapaasti rakentaa talosi jos hankit meiltä piirustukset valitesemallesi talomallilee. Piirustukset ovat suunniteltu ja piirretty Suomen rakennusvaatimuksia huomioon ottaen. Meidön peruspiirrospaketti sisältää leikkaus- ja asemakuvat sekä rakenne- ja julkisivupiirustukset että myös tekniset suunnittelueritelmät. Ne sisältävät kaiken tarvittavan tiedon rakennushankkeen suorittamista ja rakennuslupien hakua varten. Huomioi kuitenkin että kaikki Suomen kunnat asettavat omia rakennusvaatimuksia joita kannattaa tarkistaa erikseen jokaista projektia kohden. Lisäkustannuksesta voimme tehdä rakennuslupien kuntakohtaiset selvitykset puolestasi korvausta vastaan. Piirustuspaketin voit ostaa suoraan verkkokaupassamme. Maksu suoritetaan Klarna Checkoutin kautta, jolloin voit suorittaa maksun heti tai valita osamaksun tarpeen mukaan. Piirustukset toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 1-5 päivän sisällä.

Piirustukset

osta tästä

osta smoothisti