Talviasuttava talo alkaen

129 000

2
1
KEITTIÖ
39m2
Harjakorkeus3,9m
Kerrosala39m2
Matala pinta-ala (alle 160cm)7m2 (loft)
Sisäkattokorkeus2,4-3,16m
Parven kattokorkeus1,1m (kattoharja)
NOPEAT TOIMITUKSET KOKO SUOMESSA

Meiltä saat aina tarkan hinnan heti.

Talonrakentajan avulla saat aina läpinäkyvän hinnan ja yksilöidyn tarjouksen.

Aloita suunnittelu talonrakentajassa alla

STILLA RO

Käyttötarkoitus

Stilla Ron suunnittelun keskiössä on ollut järkevä pohjaratkaisu. Säilytystilaa on riittävästi ja keittiö on yhdistetty olohuoneeseen, joka mahdollistaa ruoanlaiton ja seurustelun samanaikaisesti. Avarat ikkunat ja valon määrä tuovat taloon avonaisen ja tilavan yleisilmeen. 

Sisätilat 

Avara olohuone yhdistyy täysin varustettuun keittiöön joka on hyvin tilava suurien pinta-alojen ansiosta. Jos nautit vieraiden läsnäolosta, tämä talo on sinulle täydellinen ratkaisu! Talossa löytyy hyvät säilytysmahdollisuudet, laatoitettu kylpyhuone sekä tilava makuuhuone, johon myös sisältyy säilytystilat. 

Mikäli haluat nukahtaa tulen kipinöiden ääneen, on mahdollista tehdä varaus tulisijalle. 

Julkisivu

Talo on eristetty niin, että se sopeutuu hyvin pohjoismaiseen ilmastoon. Ikkunat ovat kolminkertaista lasia ja talossa on tukevat lattiarakenteet, mahdollistaen lattialämmityksen, joka on loistava sijoitus sinulle, joka haluat ympäri vuoden asuttavan talon. Kaikkiin talomalleihin on myös mahdollista lisätä saunatilat.

Pohjapiirros

Talon pohjakuvaa on aina mahdollista muuttaa tai peilata tarpeen mukaan. Talon yksityiskohtia ja värejä suunnitellaan tarkemmin yhdessä kun talomalli on valittu ja tarjouspyyntö on jätetty Modulhus Talonrakentaja -työkalun kautta.

Tekniset tiedot

Arkitehtiemme Suunnittelemat Talot ja Huvilat

Arkkitehtimme huolellisesti piirtämät suuremmat mökkipaketit ja valmistalot luovat sinulle enemmän vapautta. Rakennamme kaikki talot omalla tehtaallamme, jolloin sääolosuhteet tai materiaalien kuljetukset eivät hidasta rakentamista. Laadunvalvonta on myös huomattavasti huolellisempi, koska kaikki työvaiheet tapahtuu sisätiloissa. 

Meidän talopaketit ovat varustettu makuuhuoneilla, kylpyhuoneella ja keittiöllä, jotka voit itse räätälöidä tarpeidesi mukaan Talonrakentaja -työkalussa. Keittiöiden ja kylpyhuoneiden vaihtoehdot sisältävät IKEA:n laajat valikoimat ja säilytysmahdollisuudet ovat myös riittoisat. Voit myös suunnitella julkisivun, katon, rännit, värit ja ikkunat tarpeidesi mukaan.

Voit myös jättää pois osan sisustuksesta jos esimerkiksi haluaa rakentaa keittiön itse. On myös mahdollista valita muita keittiö- ja materiaalitoimittajia pyynnöstä. Lähetä meille tarjouspyyntö Talonrakentaja -työkalun avulla ja kerro meille samalla erikoistoiveet.

Toimitamme talon moduuleissa tontillesi ja nostamme sekä asennamme talon valitsemallesi paikalle. Voit valita jos haluat tehdä maanrakennustyöt itse tai palkata jonkun meidän kumppaneista. Suoritamme myös kokonaisurakointeja koko Suomessa. 

Rakennuslupien hakemukset sisältyvät hintaan, kuntien maksut ja muut palvelukustannukset eivät sisälly.

Alkaen-hinta siältää kaikki vaiheet:

Viimeistely

Kuljetukset

Kaikki Piirustukset

Talvieristys

Sähköt ja LVI

Asennukset

Lue rakennusprosessin vaiheista täältä

Lue moduulirakentamisen eduista täältä

TALONRAKENTAJA

Ole yhteydessä jos haluat tietää lisää!

image

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAT OVAT TÄSTÄ MALLISTA?

ASIAKKAAMME OVAT ARVOSTELLEET TÄMÄN MALLIN ASTEIKOLLA 0-100 HUOMIOIDEN 3 TÄRKEÄÄ TEKIJÄÄ

KESKIMÄÄRÄINEN ARVOSANA

0

0100

Neilöälykkyys

0

0100

Kysyttävyys

0

0100

Toimitusaika

0

0100