Talviasuttava talo alkaen

248 000

4
1
LOFT
100m2
Harjakorkeus2,85m
Kerrosala100m2
Huoneistoala90m2
Parven pinta-ala32m2
NOPEAT TOIMITUKSET KOKO SUOMESSA

Meiltä saat aina tarkan hinnan heti.

Talonrakentajan avulla saat aina läpinäkyvän hinnan ja yksilöidyn tarjouksen.

Aloita suunnittelu talonrakentajassa alla

VILLA BLANKA 100

Villa Blanka 100 on suurempi malli meidän Villa Blanka klassikosta. Talo on suuniteltu isommalle perheelle vakituiseen asumiseen ympäri vuoden. Talo on arkkitehtiemme piirtämä ja suunniteltu sopivan kodikkaaksi, minkä huomaa jo eteisessä, missä kohtaat kauniin kotoisan ja avoimen kokonaisuuden heti ensisilmäyksellä. Eteisen vieressä on täysin kaakeloitu kylpyhuone, jossa luonnolliset materiaalit, sekä integroitu pesukone ja lämminvesivaraaja jotka luovat rauhallista ja arvokasta tunnelmaa. Eteisestä siirryt sujuvasti talon sydämeen, olohuoneeseen, jossa voit nauttia illallista ja seurustella läheisten ja ystävien kanssa. Illallisen voi nauttia myös tilavalla terassilla, joka avautuu isojen ikkunoiden kautta. Illan viilentyessä voit siirtyä takkatulen eteen sohvalle, sillä talossa on valmius tulisijalle. 

Eteisen käytvästä löytyy suurempi valoisa ja tilava päämakuuhuone, jossa on runsaasti huonekorkeutta ja tilaa parisängylle sekä säilytystilaa varten. Päämakuuhuoneeseen on myös oma sisäänkäynti ranskalaisten pariovien kautta. Vierestä löytyy myös kaksi pienempää makuuhuonetta, joissa on matalampi huonekorkeus ja tilaa yhden hengen tai kerrosvuoteelle sekä säilytykseen. Matalampi huonekorkeus mahdollistaa loft-ratkaisun joko ylimääräisille makuupaikoille tai säilytykseen. 

Yksi Villa Blankan vahvuuksista on sen joustavuus. Keittiön voi räätälöidä toiveidesi mukaan meidän Talonrakentaja-työkalun avulla. Taloon on myös mahollista lisätä sauna ja tulisija. Talo toimitetaan avaimet käteen -periaatteella tontille, valmiiksi rakennettuna ja asennettuna. Talon toimitus kestää noin 1-3 päivää. 

Modulhus talopaketti on aina räätälöitävissä heti suunnitteluvaiheessa Talonrakentaja-työkalun avulla. Jos haluat varustella talon omakotitaloksi voit tehdä sen heti tilausvaiheessa ja muuttaa perheesi kanssa asumaan sinne kokoaikaisesti. Myös mökiksi varusteltu talo on asumiskelpoinen ympäri vuoden, sillä kaikki talomallimme ovat talvieristettyjä.

Huom. Terassit ei sisälly hintaan

Pohjapiirros

Talon pohjakuvaa on aina mahdollista muuttaa tai peilata tarpeen mukaan. Talon yksityiskohtia ja värejä suunnitellaan tarkemmin yhdessä kun talomalli on valittu ja tarjouspyyntö on jätetty Modulhus Talonrakentaja -työkalun kautta.

Tekniset tiedot

Arkitehtiemme Suunnittelemat Talot ja Huvilat

Arkkitehtimme huolellisesti piirtämät suuremmat mökkipaketit ja valmistalot luovat sinulle enemmän vapautta. Rakennamme kaikki talot omalla tehtaallamme, jolloin sääolosuhteet tai materiaalien kuljetukset eivät hidasta rakentamista. Laadunvalvonta on myös huomattavasti huolellisempi, koska kaikki työvaiheet tapahtuu sisätiloissa. 

Meidän talopaketit ovat varustettu makuuhuoneilla, kylpyhuoneella ja keittiöllä, jotka voit itse räätälöidä tarpeidesi mukaan Talonrakentaja -työkalussa. Keittiöiden ja kylpyhuoneiden vaihtoehdot sisältävät IKEA:n laajat valikoimat ja säilytysmahdollisuudet ovat myös riittoisat. Voit myös suunnitella julkisivun, katon, rännit, värit ja ikkunat tarpeidesi mukaan.

Voit myös jättää pois osan sisustuksesta jos esimerkiksi haluaa rakentaa keittiön itse. On myös mahdollista valita muita keittiö- ja materiaalitoimittajia pyynnöstä. Lähetä meille tarjouspyyntö Talonrakentaja -työkalun avulla ja kerro meille samalla erikoistoiveet.

Toimitamme talon moduuleissa tontillesi ja nostamme sekä asennamme talon valitsemallesi paikalle. Voit valita jos haluat tehdä maanrakennustyöt itse tai palkata jonkun meidän kumppaneista. Suoritamme myös kokonaisurakointeja koko Suomessa. 

Rakennuslupien hakemukset sisältyvät hintaan, kuntien maksut ja muut palvelukustannukset eivät sisälly.

Alkaen-hinta siältää kaikki vaiheet:

Viimeistely

Kuljetukset

Kaikki Piirustukset

Talvieristys

Sähköt ja LVI

Asennukset

Lue rakennusprosessin vaiheista täältä

Lue moduulirakentamisen eduista täältä

TALONRAKENTAJA

Ole yhteydessä jos haluat tietää lisää!

image

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAT OVAT TÄSTÄ MALLISTA?

ASIAKKAAMME OVAT ARVOSTELLEET TÄMÄN MALLIN ASTEIKOLLA 0-100 HUOMIOIDEN 3 TÄRKEÄÄ TEKIJÄÄ

KESKIMÄÄRÄINEN ARVOSANA

0

0100

Neilöälykkyys

0

0100

Kysyttävyys

0

0100

Toimitusaika

0

0100