Talviasuttava talo alkaen

159 000

2.5
1
LOFT
46m2
Harjakorkeus4,0m
Kerrosala46m2
Matala pinta-ala (alle 160cm)5,2m2 (loft)
Sisäkattokorkeus2,2-3,3m
Parven kattokorkeus0,78m (matalin kohta)
NOPEAT TOIMITUKSET KOKO SUOMESSA

Meiltä saat aina tarkan hinnan heti.

Talonrakentajan avulla saat aina läpinäkyvän hinnan ja yksilöidyn tarjouksen.

Aloita suunnittelu talonrakentajassa alla

VILLA GLIMHEM

Julkisivu

Villa Glimhemin erityispiirteenä ovat sen suuret ja ylelliset kolminkertaiset ikkunat, jotka korostavat talon tyylipuhdasta julkisivua. Talo koostuu kahdesta moduulista, joissa on eri kattokorkeudet, nämä antavat talolle luonnetta ja luovat ylellisen tunteen. 

Sisätilat

Hyvin suunniteltu talo koostuu 46 neliöstä oivalla pohjaratkaisulla. Villa Glimhem sisältää tilavan makuuhuoneen avonaisella käytävällä, joka punoutuu isoon ja avaraan keittiöön sekä olohuoneen valoisaan tilaan. Tässä tilassa voit seurustella vieraiden kanssa ruoanlaiton yhteydessä. Talossa on myös erinomaiset säilytysmahdollisuudet, ja kaiken kruunaa parvi, jonka ansiosta talossa on lukuisia makuusijoja. 

Käyttötarkoitus

Talon suunnittelun perusteena on järkevä pohjaratkaisu ja sen estetiikka. Pohjaratkaisu on optimaalinen ja yöpymisvaihtoehtoja löytyy vähintään kuudelle henkilölle. Talo on hyvin eristetty, ja se sopii erinomaisesti pohjoismaiseen ilmastoon. Talossa on tukevat lattiarakenteet, mahdollistaen lattialämmityksen, joka on loistava sijoitus sinulle, joka haluat ympäri vuoden asuttavan talon. Kaikkiin talomalleihin on myös mahdollista lisätä saunatilat.

 

Pohjapiirros

Talon pohjakuvaa on aina mahdollista muuttaa tai peilata tarpeen mukaan. Talon yksityiskohtia ja värejä suunnitellaan tarkemmin yhdessä kun talomalli on valittu ja tarjouspyyntö on jätetty Modulhus Talonrakentaja -työkalun kautta.

Tekniset tiedot

Arkitehtiemme Suunnittelemat Talot ja Huvilat

Arkkitehtimme huolellisesti piirtämät suuremmat mökkipaketit ja valmistalot luovat sinulle enemmän vapautta. Rakennamme kaikki talot omalla tehtaallamme, jolloin sääolosuhteet tai materiaalien kuljetukset eivät hidasta rakentamista. Laadunvalvonta on myös huomattavasti huolellisempi, koska kaikki työvaiheet tapahtuu sisätiloissa. 

Meidän talopaketit ovat varustettu makuuhuoneilla, kylpyhuoneella ja keittiöllä, jotka voit itse räätälöidä tarpeidesi mukaan Talonrakentaja -työkalussa. Keittiöiden ja kylpyhuoneiden vaihtoehdot sisältävät IKEA:n laajat valikoimat ja säilytysmahdollisuudet ovat myös riittoisat. Voit myös suunnitella julkisivun, katon, rännit, värit ja ikkunat tarpeidesi mukaan.

Voit myös jättää pois osan sisustuksesta jos esimerkiksi haluaa rakentaa keittiön itse. On myös mahdollista valita muita keittiö- ja materiaalitoimittajia pyynnöstä. Lähetä meille tarjouspyyntö Talonrakentaja -työkalun avulla ja kerro meille samalla erikoistoiveet.

Toimitamme talon moduuleissa tontillesi ja nostamme sekä asennamme talon valitsemallesi paikalle. Voit valita jos haluat tehdä maanrakennustyöt itse tai palkata jonkun meidän kumppaneista. Suoritamme myös kokonaisurakointeja koko Suomessa. 

Rakennuslupien hakemukset sisältyvät hintaan, kuntien maksut ja muut palvelukustannukset eivät sisälly.

Alkaen-hinta siältää kaikki vaiheet:

Viimeistely

Kuljetukset

Kaikki Piirustukset

Talvieristys

Sähköt ja LVI

Asennukset

Lue rakennusprosessin vaiheista täältä

Lue moduulirakentamisen eduista täältä

TALONRAKENTAJA

Kundernas egna bilder
AVAA GALLERIA

ASIAKKAIDEN KUVAT

Tässä voit katsoa asiakkaiden lähettämiä kuvia Talonrakentajassa rakennetuista taloista. Kuvissa olevat talot ovat räätälöity täysin asiakkaiden valintojen mukaan. Nauti ja Ihastu!

Arkkitehti- & Rakennepiirustukset

1300 €

 • Leikkauskuvat
 • Rakennepiirustukset
 • Asemakuvat
 • Julkisivupiirustukset
 • Modulhus Piirustukset

  Jos emme pysty toimittamaan tontillenne, tai jos mahdollisesti haluat rakentaa itse, voit hankkia piirustukset unelmatalollesi meiltä!

  Modulhus omistaa kaikki oikeudet piirustuksiin, mutta saat vapaasti rakentaa talosi jos hankit meiltä piirustukset valitesemallesi talomallilee. Piirustukset ovat suunniteltu ja piirretty Suomen rakennusvaatimuksia huomioon ottaen. Modulhus talon peruspiirrospaketti sisältää leikkaus- ja asemakuvat sekä rakenne- ja julkisivupiirustukset että myös tekniset suunnittelueritelmät. Ne sisältävät kaiken tarvittavan tiedon rakennushankkeen suorittamista ja rakennuslupien hakua varten.

  Rakennusluvat
  Huomioi että kaikki Suomen kunnat asettavat omia rakennusvaatimuksia joita kannattaa tarkistaa erikseen jokaista projektia Voimme myös tehdä rakennuslupien kuntakohtaiset selvitykset ja hakemukset puolestasi korvausta vastaan. Voit ostaa koko piirustuspaketin suoraan verkkokaupassamme.

  Maksut
  Maksu suoritetaan Klarna Checkoutin kautta, missä voit suorittaa maksun heti tai valita osamaksun tarpeen mukaan. Piirustukset toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 1-5 päivän sisällä. Saat piirustukset myös paperimuodossa pyynnöstä.

  Osta Piirustukset

  Maksa heti tai pilko

  Ole yhteydessä jos haluat tietää lisää!

  image

  MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAT OVAT TÄSTÄ MALLISTA?

  ASIAKKAAMME OVAT ARVOSTELLEET TÄMÄN MALLIN ASTEIKOLLA 0-100 HUOMIOIDEN 3 TÄRKEÄÄ TEKIJÄÄ

  KESKIMÄÄRÄINEN ARVOSANA

  0

  0100

  Neilöälykkyys

  0

  0100

  Kysyttävyys

  0

  0100

  Toimitusaika

  0

  0100