Talviasuttava talo alkaen

240 000

2-3
2
1 våning
95m2
Harjakorkeus3,6
Kerrosala95 m2
Huoneistoala83 m2
NOPEAT TOIMITUKSET KOKO SUOMESSA

Meiltä saat aina tarkan hinnan heti.

Talonrakentajan avulla saat aina läpinäkyvän hinnan ja yksilöidyn tarjouksen.

Aloita suunnittelu talonrakentajassa alla

VILLA GOTLAND

Villa Gotland on saanut inspiraationsa karuista ja kalkkikivirikkaista Gotlannin maisemista ja arjesta, jossa vietetään yhtä paljon aikaa ulkona kuin sisällä. Talon 95 neliömetriä on jaettu huolellisesti kahteen toisistaan ​​erillään olevaan moduuliin – toisessa iso olohuone, toisessa sisäänkäynti, makuuhuone ja kylpyhuone jossa mahdollisuus myös saunalle. Molemmat moduulit on suunniteltu tyylikkäästi korkealla sisäkatolla ja runsaalla säilytystilalla, mutta ei voi erehtyä, että olohuone on talon kohokohta. Huoneen suuret ikkunat tuovat valoa ja tilaa sisätiloihin ja avaavat makuuhuoneen ympäristöön. Suuressa keittiössä, jossa on mahdollisuus keittiösaarekeeseen, voit valmistaa illallisen samalla kun nautit tulisijan lämmöstä. Valitse lattialämmitys saadaksesi erityisen ylellisen tunnelman ja omakotitalon tai loma-asunnon, josta et koskaan halua lähteä!

Villa Gotland toimitetaan kolmessa vakiomallissa, jotka kaikki voidaan peilata ja kääntää ilman lisäkustannuksia. Keittiö ja kylpyhuone räätälöidään talonrakentajan valintojen mukaan ja pienempi kylpyhuone voidaan tilata saunalla tai vaatehuoneella.

Huom. terassit eivät sisälly hintaan

Pohjapiirros

Talon pohjakuvaa on aina mahdollista muuttaa tai peilata tarpeen mukaan. Talon yksityiskohtia ja värejä suunnitellaan tarkemmin yhdessä kun talomalli on valittu ja tarjouspyyntö on jätetty Modulhus Talonrakentaja -työkalun kautta.

Tekniset tiedot

Arkitehtiemme Suunnittelemat Talot ja Huvilat

Arkkitehtimme huolellisesti piirtämät suuremmat mökkipaketit ja valmistalot luovat sinulle enemmän vapautta. Rakennamme kaikki talot omalla tehtaallamme, jolloin sääolosuhteet tai materiaalien kuljetukset eivät hidasta rakentamista. Laadunvalvonta on myös huomattavasti huolellisempi, koska kaikki työvaiheet tapahtuu sisätiloissa. 

Meidän talopaketit ovat varustettu makuuhuoneilla, kylpyhuoneella ja keittiöllä, jotka voit itse räätälöidä tarpeidesi mukaan Talonrakentaja -työkalussa. Keittiöiden ja kylpyhuoneiden vaihtoehdot sisältävät IKEA:n laajat valikoimat ja säilytysmahdollisuudet ovat myös riittoisat. Voit myös suunnitella julkisivun, katon, rännit, värit ja ikkunat tarpeidesi mukaan.

Voit myös jättää pois osan sisustuksesta jos esimerkiksi haluaa rakentaa keittiön itse. On myös mahdollista valita muita keittiö- ja materiaalitoimittajia pyynnöstä. Lähetä meille tarjouspyyntö Talonrakentaja -työkalun avulla ja kerro meille samalla erikoistoiveet.

Toimitamme talon moduuleissa tontillesi ja nostamme sekä asennamme talon valitsemallesi paikalle. Voit valita jos haluat tehdä maanrakennustyöt itse tai palkata jonkun meidän kumppaneista. Suoritamme myös kokonaisurakointeja koko Suomessa. 

Rakennuslupien hakemukset sisältyvät hintaan, kuntien maksut ja muut palvelukustannukset eivät sisälly.

Alkaen-hinta siältää kaikki vaiheet:

Viimeistely

Kuljetukset

Kaikki Piirustukset

Talvieristys

Sähköt ja LVI

Asennukset

Lue rakennusprosessin vaiheista täältä

Lue moduulirakentamisen eduista täältä

TALONRAKENTAJA

Ole yhteydessä jos haluat tietää lisää!

image

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAT OVAT TÄSTÄ MALLISTA?

ASIAKKAAMME OVAT ARVOSTELLEET TÄMÄN MALLIN ASTEIKOLLA 0-100 HUOMIOIDEN 3 TÄRKEÄÄ TEKIJÄÄ

KESKIMÄÄRÄINEN ARVOSANA

0

0100

Neilöälykkyys

0

0100

Kysyttävyys

0

0100

Toimitusaika

0

0100