Talviasuttava talo alkaen

256 000

4.5
1
Sauna
103m2
Harjakorkeus3,9m
Kerrosala103m2
Sisäkattokorkeus2,2-3,15m
NOPEAT TOIMITUKSET KOKO SUOMESSA

Meiltä saat aina tarkan hinnan heti.

Talonrakentajan avulla saat aina läpinäkyvän hinnan ja yksilöidyn tarjouksen.

Aloita suunnittelu talonrakentajassa alla

VILLA SAGAHEM

Julkisivu

Villa Sagahem on aivan omaa luokkaansa! Talon tyylikäs julkisivu ja pelkistetty muoto tekee tästä kokonaisuuden, joka sopii monelle tontille. Talon sydän on sen patio ja suuret lasipinnat sulauttavat sisä- ja ulkotilat saumattomasti toisiinsa.  

Sisätilat

Villa Sagahemin sisätilat koostuvat fiksusta ja tilavasta pohjaratkaisusta, johon sisältyy yöpymismahdollisuudet vähintään kahdeksalle hengelle. Talossa on kolme tilavaa makuuhuonetta, joista löytyy säilytystilat ja makuuhuoneiden lisäksi taloon kuuluu tilava olohuone. Kolmen makuuhuoneen lisäksi talosta löytyy vielä yksi huone, jota voi käyttää ylimääräisenä makuuhuoneena, tai mahdollisena oleskelutilana takkavarauksella.

Yhdistetty keittiö sekä ruokasali ovat täysin varustettuja ja tilaan kuuluu myös tilava keittiösaareke – täydellinen ratkaisu sinulle, joka nautit vieraiden viihdyttämisestä ruuanlaiton parissa. 

Suurten ikkunoiden ansiosta nautit upeasta näköalasta ruuanlaiton sekä päivällisen yhteydessä. Laatoitettu kylpyhuone ja sauna luovat talolle ylellisen tunnelman. 

 

Käyttötarkoitus

Villa Sagahemissä on harkitusti sijoitetut, kolminkertaiset ikkunat, jotka helpottavat sisustamista. Talo on hyvin eristetty, ja se sopii täydellisesti pohjoismaiseen ilmastoon. Talossa on tukevat lattiarakenteet, mahdollistaen lattialämmityksen, joka on loistava sijoitus sinulle, joka haluat ympäri vuoden asuttavan talon. Kaikkiin talomalleihin on myös mahdollista lisätä saunatilat.

Pohjapiirros

Talon pohjakuvaa on aina mahdollista muuttaa tai peilata tarpeen mukaan. Talon yksityiskohtia ja värejä suunnitellaan tarkemmin yhdessä kun talomalli on valittu ja tarjouspyyntö on jätetty Modulhus Talonrakentaja -työkalun kautta.

Tekniset tiedot

Arkitehtiemme Suunnittelemat Talot ja Huvilat

Arkkitehtimme huolellisesti piirtämät suuremmat mökkipaketit ja valmistalot luovat sinulle enemmän vapautta. Rakennamme kaikki talot omalla tehtaallamme, jolloin sääolosuhteet tai materiaalien kuljetukset eivät hidasta rakentamista. Laadunvalvonta on myös huomattavasti huolellisempi, koska kaikki työvaiheet tapahtuu sisätiloissa. 

Meidän talopaketit ovat varustettu makuuhuoneilla, kylpyhuoneella ja keittiöllä, jotka voit itse räätälöidä tarpeidesi mukaan Talonrakentaja -työkalussa. Keittiöiden ja kylpyhuoneiden vaihtoehdot sisältävät IKEA:n laajat valikoimat ja säilytysmahdollisuudet ovat myös riittoisat. Voit myös suunnitella julkisivun, katon, rännit, värit ja ikkunat tarpeidesi mukaan.

Voit myös jättää pois osan sisustuksesta jos esimerkiksi haluaa rakentaa keittiön itse. On myös mahdollista valita muita keittiö- ja materiaalitoimittajia pyynnöstä. Lähetä meille tarjouspyyntö Talonrakentaja -työkalun avulla ja kerro meille samalla erikoistoiveet.

Toimitamme talon moduuleissa tontillesi ja nostamme sekä asennamme talon valitsemallesi paikalle. Voit valita jos haluat tehdä maanrakennustyöt itse tai palkata jonkun meidän kumppaneista. Suoritamme myös kokonaisurakointeja koko Suomessa. 

Rakennuslupien hakemukset sisältyvät hintaan, kuntien maksut ja muut palvelukustannukset eivät sisälly.

Alkaen-hinta siältää kaikki vaiheet:

Viimeistely

Kuljetukset

Kaikki Piirustukset

Talvieristys

Sähköt ja LVI

Asennukset

Lue rakennusprosessin vaiheista täältä

Lue moduulirakentamisen eduista täältä

TALONRAKENTAJA

Ole yhteydessä jos haluat tietää lisää!

Björn Fritzén


Taloasiantuntija

Varaa etätapaaminen

040-128-0078

bjorn@modulhus.fi

image

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAT OVAT TÄSTÄ MALLISTA?

ASIAKKAAMME OVAT ARVOSTELLEET TÄMÄN MALLIN ASTEIKOLLA 0-100 HUOMIOIDEN 3 TÄRKEÄÄ TEKIJÄÄ

KESKIMÄÄRÄINEN ARVOSANA

0

0100

Neilöälykkyys

0

0100

Kysyttävyys

0

0100

Toimitusaika

0

0100