Talviasuttava talo alkaen

230 000

3
1
SAUNA
90 m2
Harjakorkeus3,65 (saatavana myös 3,45)
Kerrosala90 m2
Huoneistoala77 m2
NOPEAT TOIMITUKSET KOKO SUOMESSA

Meiltä saat aina tarkan hinnan heti.

Talonrakentajan avulla saat aina läpinäkyvän hinnan ja yksilöidyn tarjouksen.

Aloita suunnittelu talonrakentajassa alla

VILLA SOLGLÄNTA

Villa Solglänta on ylellinen talomalli suurilla mahdollisuuksilla, koostuen kahdesta moduulista. Solgläntan suuret avattavat ikkunat tuovat runsaasti luonnonvaloa. Puupaneloitu julkisivu ja loiva pulpettikatto antavat ajattoman, mutta samalla modernin tunnelman.

Villa Solgläntan sisustus on viehättävä ja kodikas, ja sen suuret oleskelutilat sekä säilytystilat tuovat käytännöllisyyttä myös ympärivuotiseen asumiseen. Tilavaan eteiseen on mahdollista asentaa suuremmankin kaapiston säilytystä varten. Keskikäytävän kautta pääset sekä wc: hen, kahteen pienempään makuuhuoneeseen että päämakuuhuoneeseen, jossa on oma uloskäynti. Talossa on suuri ja tilava terassi, taloon voi valita saunan, pesutuvan tai molemmat. Olohuoneessa on myös tilaa pienelle takalle.

Villa Solglänta on saatavilla kolmella eri pohjaratkaisulla. Talon voi tilata parvella tai ilman, ja jopa peilata niin että se sopii juuri teidän tontille. Kysy lisää muutoksista taloasiantuntijalta!

Pohjapiirros

Talon pohjakuvaa on aina mahdollista muuttaa tai peilata tarpeen mukaan. Talon yksityiskohtia ja värejä suunnitellaan tarkemmin yhdessä kun talomalli on valittu ja tarjouspyyntö on jätetty Modulhus Talonrakentaja -työkalun kautta.

Tekniset tiedot

Arkitehtiemme Suunnittelemat Talot ja Huvilat

Arkkitehtimme huolellisesti piirtämät suuremmat mökkipaketit ja valmistalot luovat sinulle enemmän vapautta. Rakennamme kaikki talot omalla tehtaallamme, jolloin sääolosuhteet tai materiaalien kuljetukset eivät hidasta rakentamista. Laadunvalvonta on myös huomattavasti huolellisempi, koska kaikki työvaiheet tapahtuu sisätiloissa. 

Meidän talopaketit ovat varustettu makuuhuoneilla, kylpyhuoneella ja keittiöllä, jotka voit itse räätälöidä tarpeidesi mukaan Talonrakentaja -työkalussa. Keittiöiden ja kylpyhuoneiden vaihtoehdot sisältävät IKEA:n laajat valikoimat ja säilytysmahdollisuudet ovat myös riittoisat. Voit myös suunnitella julkisivun, katon, rännit, värit ja ikkunat tarpeidesi mukaan.

Voit myös jättää pois osan sisustuksesta jos esimerkiksi haluaa rakentaa keittiön itse. On myös mahdollista valita muita keittiö- ja materiaalitoimittajia pyynnöstä. Lähetä meille tarjouspyyntö Talonrakentaja -työkalun avulla ja kerro meille samalla erikoistoiveet.

Toimitamme talon moduuleissa tontillesi ja nostamme sekä asennamme talon valitsemallesi paikalle. Voit valita jos haluat tehdä maanrakennustyöt itse tai palkata jonkun meidän kumppaneista. Suoritamme myös kokonaisurakointeja koko Suomessa. 

Rakennuslupien hakemukset sisältyvät hintaan, kuntien maksut ja muut palvelukustannukset eivät sisälly.

Alkaen-hinta siältää kaikki vaiheet:

Viimeistely

Kuljetukset

Kaikki Piirustukset

Talvieristys

Sähköt ja LVI

Asennukset

Lue rakennusprosessin vaiheista täältä

Lue moduulirakentamisen eduista täältä

TALONRAKENTAJA

Ole yhteydessä jos haluat tietää lisää!

image

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAT OVAT TÄSTÄ MALLISTA?

ASIAKKAAMME OVAT ARVOSTELLEET TÄMÄN MALLIN ASTEIKOLLA 0-100 HUOMIOIDEN 3 TÄRKEÄÄ TEKIJÄÄ

KESKIMÄÄRÄINEN ARVOSANA

0

0100

Neilöälykkyys

0

0100

Kysyttävyys

0

0100

Toimitusaika

0

0100