Talviasuttava talo alkaen

168 000

2
1
Kattoterassi
54m2
Harjakorkeus4m
Kerrosala54m2
Terassi30m2 (kattoterassi)
Sisäkattokorkeus2,45-2,8m
NOPEAT TOIMITUKSET KOKO SUOMESSA

Meiltä saat aina tarkan hinnan heti.

Talonrakentajan avulla saat aina läpinäkyvän hinnan ja yksilöidyn tarjouksen.

Aloita suunnittelu talonrakentajassa alla

VILLA SOLICE

Julkisivu

Villa Solice on tyylikäs talo, joka erottuu joukosta! Suuret ja avarat ikkunat sekä tasainen katto luo modernin ilmeen, joka sopii sekä metsätontille että rannan äärelle. Viimeisen silauksen talolle antaa lasikaiteella varustettu kattoterassi, jonka voi asentaa halutessaan. Terassille pääsee joko sisätiloista tai ulkorappujen kautta. 

Sisätilat

Villa Solicen tarkasti suunniteltu pohjaratkaisu tarjoaa erinomaiset säilytysmahdollisuudet. Järkevästi asetetuiden ikkunoiden ansiosta talon sisustaminen on helppoa ja käytännöllistä. Talossa on yhdistetty keittiötila ja olohuone, mikä on täydellinen ratkaisu, kun haluat kutsua vieraita. Ruoanlaitto sekä seurustelu sujuvat samanaikaisesti. 

Keittiö on täysin varustettu ja kylpyhuone on laatoitettu. Talosta löytyy myös käytävä, jossa on säilytystiloja. 

Käyttötarkoitus

Villa Solicessa on huolella tehdyt kolminkertaiset ikkunat ja talo on eristetty niin, että se sopii pohjoismaiseen ilmastoon. Talossa on tukevat lattiarakenteet, mahdollistaen lattialämmityksen, joka on loistava sijoitus sinulle, joka haluat ympäri vuoden asuttavan talon. Kaikkiin talomalleihin on myös mahdollista lisätä saunatilat.

 

Pohjapiirros

Talon pohjakuvaa on aina mahdollista muuttaa tai peilata tarpeen mukaan. Talon yksityiskohtia ja värejä suunnitellaan tarkemmin yhdessä kun talomalli on valittu ja tarjouspyyntö on jätetty Modulhus Talonrakentaja -työkalun kautta.

Tekniset tiedot

Arkitehtiemme Suunnittelemat Talot ja Huvilat

Arkkitehtimme huolellisesti piirtämät suuremmat mökkipaketit ja valmistalot luovat sinulle enemmän vapautta. Rakennamme kaikki talot omalla tehtaallamme, jolloin sääolosuhteet tai materiaalien kuljetukset eivät hidasta rakentamista. Laadunvalvonta on myös huomattavasti huolellisempi, koska kaikki työvaiheet tapahtuu sisätiloissa. 

Meidän talopaketit ovat varustettu makuuhuoneilla, kylpyhuoneella ja keittiöllä, jotka voit itse räätälöidä tarpeidesi mukaan Talonrakentaja -työkalussa. Keittiöiden ja kylpyhuoneiden vaihtoehdot sisältävät IKEA:n laajat valikoimat ja säilytysmahdollisuudet ovat myös riittoisat. Voit myös suunnitella julkisivun, katon, rännit, värit ja ikkunat tarpeidesi mukaan.

Voit myös jättää pois osan sisustuksesta jos esimerkiksi haluaa rakentaa keittiön itse. On myös mahdollista valita muita keittiö- ja materiaalitoimittajia pyynnöstä. Lähetä meille tarjouspyyntö Talonrakentaja -työkalun avulla ja kerro meille samalla erikoistoiveet.

Toimitamme talon moduuleissa tontillesi ja nostamme sekä asennamme talon valitsemallesi paikalle. Voit valita jos haluat tehdä maanrakennustyöt itse tai palkata jonkun meidän kumppaneista. Suoritamme myös kokonaisurakointeja koko Suomessa. 

Rakennuslupien hakemukset sisältyvät hintaan, kuntien maksut ja muut palvelukustannukset eivät sisälly.

Alkaen-hinta siältää kaikki vaiheet:

Viimeistely

Kuljetukset

Kaikki Piirustukset

Talvieristys

Sähköt ja LVI

Asennukset

Lue rakennusprosessin vaiheista täältä

Lue moduulirakentamisen eduista täältä

TALONRAKENTAJA

Ole yhteydessä jos haluat tietää lisää!

image

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAT OVAT TÄSTÄ MALLISTA?

ASIAKKAAMME OVAT ARVOSTELLEET TÄMÄN MALLIN ASTEIKOLLA 0-100 HUOMIOIDEN 3 TÄRKEÄÄ TEKIJÄÄ

KESKIMÄÄRÄINEN ARVOSANA

0

0100

Neilöälykkyys

0

0100

Kysyttävyys

0

0100

Toimitusaika

0

0100