Talviasuttava talo alkaen

194 000

3.5
1
LOFT
66-70m2
Huoneistoala55m2
Parven pinta-ala11m2
NOPEAT TOIMITUKSET KOKO SUOMESSA

Meiltä saat aina tarkan hinnan heti.

Talonrakentajan avulla saat aina läpinäkyvän hinnan ja yksilöidyn tarjouksen.

Aloita suunnittelu talonrakentajassa alla

VILLA VÅRVINGA 66

Villa Vårvinga on huolellisesti suunniteltu talo, joka soveltuu täydellisesti perheen viikonloppuasunnoksi tai vaikkapa ympärivuotiseksi omakotitaloksi. Tähän taloon mahtuu koko perhe ja koska perheiden koot vaihtelevat, olemme kehittäneet kaksi eri kokoa kyseisestä talosta. Molemmissa kokoluokissa talon runko on epäsymmetrinen, jonka johdosta niissä on tilat oleskeluun sekä ulkona että sisällä. Avoin oleskelutila mahdollistaa seurustelun ja ruuanlaiton samanaikaisesti. Päivällisen jälkeen voi siirtyä terassilta sisätiloihin nauttimaan tulisijan lämmöstä sohvalla tai siirtyä viereiseen makuuhuoneeseen lepäämään. Perheen pienimmille löytyy makuusija 2-3 hlölle makuuhuoneessa ja parvella, ja vieraille löytyy oma makuuhuone talon sisäänkäyntikerroksesta. 

 Yksi Villa Vårvingan vahvuuksista on sen joustavuus. Keittiö voidaan räätälöidä toiveesi mukaan Talonrakentaja-työkalun avulla. Villa Vårvingaan on mahdollista tilata saunapaketin tai pyytää siihen tulisijavarauksen. Talo rakennetaan avaimet käteen -periaatteella Modulhusin omassa tehtaassa ja toimitetaan asiakkaalle kahdessa moduulissa, jotka kootaan yhteen paikan päällä. Toimitus kestää noin 1-3 päivää. 

Pohjapiirros

Talon pohjakuvaa on aina mahdollista muuttaa tai peilata tarpeen mukaan. Talon yksityiskohtia ja värejä suunnitellaan tarkemmin yhdessä kun talomalli on valittu ja tarjouspyyntö on jätetty Modulhus Talonrakentaja -työkalun kautta.

Tekniset tiedot

Arkitehtiemme Suunnittelemat Talot ja Huvilat

Arkkitehtimme huolellisesti piirtämät suuremmat mökkipaketit ja valmistalot luovat sinulle enemmän vapautta. Rakennamme kaikki talot omalla tehtaallamme, jolloin sääolosuhteet tai materiaalien kuljetukset eivät hidasta rakentamista. Laadunvalvonta on myös huomattavasti huolellisempi, koska kaikki työvaiheet tapahtuu sisätiloissa. 

Meidän talopaketit ovat varustettu makuuhuoneilla, kylpyhuoneella ja keittiöllä, jotka voit itse räätälöidä tarpeidesi mukaan Talonrakentaja -työkalussa. Keittiöiden ja kylpyhuoneiden vaihtoehdot sisältävät IKEA:n laajat valikoimat ja säilytysmahdollisuudet ovat myös riittoisat. Voit myös suunnitella julkisivun, katon, rännit, värit ja ikkunat tarpeidesi mukaan.

Voit myös jättää pois osan sisustuksesta jos esimerkiksi haluaa rakentaa keittiön itse. On myös mahdollista valita muita keittiö- ja materiaalitoimittajia pyynnöstä. Lähetä meille tarjouspyyntö Talonrakentaja -työkalun avulla ja kerro meille samalla erikoistoiveet.

Toimitamme talon moduuleissa tontillesi ja nostamme sekä asennamme talon valitsemallesi paikalle. Voit valita jos haluat tehdä maanrakennustyöt itse tai palkata jonkun meidän kumppaneista. Suoritamme myös kokonaisurakointeja koko Suomessa. 

Rakennuslupien hakemukset sisältyvät hintaan, kuntien maksut ja muut palvelukustannukset eivät sisälly.

Alkaen-hinta siältää kaikki vaiheet:

Viimeistely

Kuljetukset

Kaikki Piirustukset

Talvieristys

Sähköt ja LVI

Asennukset

Lue rakennusprosessin vaiheista täältä

Lue moduulirakentamisen eduista täältä

TALONRAKENTAJA

Ole yhteydessä jos haluat tietää lisää!

image

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAT OVAT TÄSTÄ MALLISTA?

ASIAKKAAMME OVAT ARVOSTELLEET TÄMÄN MALLIN ASTEIKOLLA 0-100 HUOMIOIDEN 3 TÄRKEÄÄ TEKIJÄÄ

KESKIMÄÄRÄINEN ARVOSANA

0

0100

Neilöälykkyys

0

0100

Kysyttävyys

0

0100

Toimitusaika

0

0100