Uutiset, Blogi & Erikoistarjoukset!

Lue blogimme ja seuraa Modulhusin uutisia.

Tilaa Modulhus uutiskirje saadaksesi uusimmat tajoukset!

Kaikki
  • Kaikki
  • Blogi
  • Inspiraatio
  • Kampanjat
  • Sisustus

Villa Solglänta   Tarjoamme nyt mahdollisuuden varata uuden talomallin etukäteen alennettuun hintaan, nopealla toimitusajalla. Tulemme julkaisemaan uuden viehättävän kolmen makuuhuoneen 90m2 talomallin lokakuussa. Villa Solgläntassa (…)

LUE LISÄÄ

Jo ennen koronapandemiaa alkanut huonekasvien uusi nousu vain kiihtyi silloin, kun ihmiset istuivat ja kotoilivat. Kasveilla on vaikutusta kodin ja (…)

LUE LISÄÄ
modulhus_kesäkeittiö

Kesäkeittiö on suomalaisten pihojen ja mökkiympäristöjen iloinen lisä, sillä maassamme otetaan kaikki ilo irti kesästä ja lämpimistä keleistä. Kesäkeittiö saattaa (…)

LUE LISÄÄ
modulhus_sauna_materiaalit

Sauna ja saunan ympäristö on usein kodin tai mökin henki ja pihapiirin katseenvangitsija. Saunassa käyminen on kiinteä osa kulttuuria ja (…)

LUE LISÄÄ
moduhus_puutarha_2

Viherkasvitrendi ja puutarha tuli takaisin jo muutamia vuosia sitten, mutta koronapandemia räjäytti pankin ja opetti ihmiset rakastamaan kukkia ja kasveja. (…)

LUE LISÄÄ
modulhus_juhannus_1

Juhannus, tuo keskikesän ja rakkauden juhla. Tuo juhlapäivä, jolloin perheet ja tuttavat kokoontuvat yhteen ja peseytyvät ja nauttivat täysin siemauksin (…)

LUE LISÄÄ
modulhus_juhannus_2

Sauna on suomalaisen kodin ja vapaa-ajanasunnon sydän. Sauna on ollut se paikka, jossa synnytään ja kuollaan ja jossa käsitellään elämän (…)

LUE LISÄÄ
modulhus_rakennuslupa_1

Suomen lainsäädäntö on tiukkaa, joten ei tule varmastikaan yllätyksenä, että valtiolla on tiukka ote myös maankäyttöön ihmisten omilla tonteilla. Rakennuslain (…)

LUE LISÄÄ
modulhus_sisustus_2

Onko sinulla ostettu tai peritty kesämökki, joka on sisustuksellisesti hieman nuhjuinen tai päivittämätön? Onko kesämökin tarkoituksin olla autenttinen maalaishenkinen kesäkoti, (…)

LUE LISÄÄ
modulhus_mökki_rakennus_2

Kesän korvalla mökkeilykuume kasvaa ja omasta asunnosta tai talosta haluaisi hetkeksi luonnon keskelle rauhoittumaan. Erilaiset vapaa-ajan asunnot ja kakkoskodit ovat (…)

LUE LISÄÄ
piha-ideoita_modulhus_3

Suomalaisissa kodeissa pihan merkitystä usein aliarvioidaan, sillä Suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen, joten kesäpihaan satsattu raha tuntuu usein hukkaan (…)

LUE LISÄÄ
kotityöskentely_modulhus_1

Koti- ja etätyöskentely on uusi normaali ja koulu, opinnot, kokoukset ja työt hoidetaan sujuvasti sieltä, missä kulloinkin satutaan olemaan. Varsinainen (…)

LUE LISÄÄ
Fritidshus Villa Vårvinga 81kvm Interiör

Koronapandemia nosti mökkeilyn suosiota ja kaupunkilaistuneista suomalaisista tuli jälleen mökkikansaa. Myös mökkien varustelun tuli joustaa uusien kotikonttorivaatimusten tieltä. Sähköt, nettiyhteys (…)

LUE LISÄÄ