Hannun Kone: Monipuolinen Konekaupan Edelläkävijä

Hannun Kone on tunnettu konekaupan yritys, joka sijaitsee Joensuussa. Yritys on erikoistunut maanrakennuskoneiden myyntiin, vuokraukseen ja huoltoon.

Sen kattava valikoima käsittää niin uusia kuin käytettyjäkin koneita, varaosia ja lisävarusteita. Hannu Kone pyrkii tarjoamaan asiakkailleen kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka vastaavat heidän tarpeisiinsa ja vaatimuksiinsa.

Palvelut ja Tuotteet

Hannu Kone tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja palveluita, jotka on suunniteltu helpottamaan koneiden käyttäjien arkea. Yrityksen valikoimasta löytyvät muun muassa:

  • Uudet ja Käytetyt Koneet: Laaja valikoima maanrakennuskoneita, mukaan lukien kaivinkoneet, kuormaajat ja muut erikoiskoneet.
  • Varaosat ja Lisävarusteet: Kattava valikoima varaosia ja lisävarusteita, kuten hydrauliikkapumppuja, moottoreita, tiivisteitä ja hihnoja. Tunnettuja tuotemerkkejä ovat muun muassa Doosan, OKB, Engcon ja Rototilt.
  • Erikoistyölaitteet: Laadukkaat erikoistyölaitteet, kuten Simexin ja Toprockin iskuvasarat sekä Jm hiekkapuhaltimet.
  • Vuokrauspalvelut: Mahdollisuus vuokrata koneita ja laitteita lyhytaikaiseen tai pitkäaikaiseen käyttöön.
  • Huolto ja Korjaus: Ammattitaitoinen huoltopalvelu, joka varmistaa koneiden toimintakunnon ja pitkäikäisyyden.

Rompetori

Rompetori on erityinen osasto Hannu Koneen valikoimassa, joka tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden löytää käytettyjä varaosia ja koneita edulliseen hintaan. Tämä osasto on suunniteltu erityisesti niille, jotka etsivät yksittäisiä osia tai laitteita, joita ei enää valmisteta. Yhden henkilön tarpeeton rompe voi olla toisen henkilön kultainen löytö.

Juhlacorner

Uutena lisäyksenä Hannu Koneen palveluvalikoimaan on Juhlacorner, joka tarjoaa monipuoliset sauna- ja juhlatilat. Tämä tila on täydellinen ratkaisu erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen, olipa kyseessä yritysjuhla, perhejuhla tai muu tapahtuma. Juhlacorner avattiin virallisesti 6. toukokuuta 2023 ja se on saanut paljon positiivista palautetta asiakkailta.

Edut Asiakkaille

Hannu Koneen palveluiden ja tuotteiden hyötyjä ovat muun muassa:

  • Laadukkaat Tuotteet: Kaikki myytävät tuotteet ovat tarkkaan valittuja ja testattuja, jotta ne täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset.
  • Kattava Valikoima: Monipuolinen tuote- ja palveluvalikoima kattaa kaikki tarpeet, olipa kyseessä uuden koneen hankinta, varaosien etsintä tai koneen vuokraus.
  • Asiantunteva Palvelu: Ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa asiantuntevaa neuvontaa ja apua kaikissa kysymyksissä.
  • Joustavat Ratkaisut: Asiakkaille tarjotaan joustavia ratkaisuja, jotka vastaavat heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa ja budjetteihinsa.

Ota Yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää lisää Hannu Koneen tarjoamista tuotteista ja palveluista, voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Myynti- ja huoltopalvelut ovat tavoitettavissa numerosta 040 542 5719 ja varaosapalvelut numerosta 050 516 3466. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@hannunkone.fi.

Hannu Kone on sitoutunut tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja ratkaisuja kaikille koneiden käyttäjille. Tutustu tarkemmin yrityksen tarjontaan ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut!


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *