Tietoa Kirjasta Kuunnelma Rikoksen Maailmasta 1: Karkuri

Home » Tietoa Kirjasta Kuunnelma Rikoksen Maailmasta 1: Karkuri

Lue touhukas jannitys Kuunnelma rikoksen maailmasta 1: Karkuri, minkä avulla elät tavattomia elämyksiä. Kirjan kirjoittajana on ollut Harri Nykänen, Jarkko Sipilä, Jouni Mölsä. Kyseinen kirja on pituudeltaan 0 sivua, näin ollen kirjaa riittää moneksi myöhäisillaksi.

Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä keskuudessa saat peräti 0:11:57 h. Äänikirja on helppo konsti kuunnella kirjaa kun olet liikkumassa ja saa myös kävelystä mielenkiintoisemman. Äänikirjan on lukenut Erja Manto, Kari Väänänen, Matti Pellonpää. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 1994-05-21 julkasijan Yle toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat heittävät tyystin uuden keinon iloita kirjoista.

Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat siirtyvät näppärästi mukana omassa älypuhelimessasi. Sovellukset toimivat normaalisti kiinteällä maksulla, jolla saattaa kuuntelemaan rajatomasti useita eri äänikirjoja tai lukemaan kiintoisia e-kirjoja.

Kirjojen kokeileminen on kanssa erittäin vaivatonta, koska voit sitoutumatta yrittää palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.

Post navigation

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *