Audible Suomi Äänikirja Palvelu Kokemuksia

Home » Audible Suomi Äänikirja Palvelu Kokemuksia

Äänikirjoja tarjoava Audilbe tuo eteesi tuhansien kirjojen valikoiman, joiden joukosta voit poimia omat suosikkisi. Audible äänikirjapalvelun kerrotaan olevan laajin ääni- ja e- kirjoja tarjoava digitaalinen äänikirjasto. Ja eikä ihme, sillä kyseessä on verkkokauppojen jätin- Amazonin omistama äänikirjapalvelu. Audiblesta löytyykin huikea yli 200 000 kirjan valikoima, joista todennäköisesti löytyy jokaiselle jokin vertaansa vailla oleva ääni tai e- kirja. Kirjojen lisäksi Audible tarjoilee sinun korvillesi lukemattoman määrän erilaisia ja mielenkiintoisia podcasteja.

Jos haluat rekisteröityä tämän palvelun käyttäjäksi, älä säikähdä, sillä rekisteröinnin tulee tapahtua johonkin Audilblen ulkomaiseen palveluun. Audible tarjoileekin sinulle verrattoman valikoiman ääni – ja ekirjoja, niin englanniksi, espanjaksi, kiinaksi, kreikaksi, saksaksi, tanskaksi, portugaliksi, ranskaksi, venäjäksi, hollanniksi, italiaksi, ruotsiksi kuin myös japaniksi.

Kyllä, luit aivan oikein, kirjoja löytyy lähes kaikilla muilla kielillä- paitsi suomeksi. Voi kuitenkin olla, että jatkossa Audiblesta löytyy sen rantauduttua kotimaamme markkinoille myös suomenkielistä tekstiä. Mikäli tämä ei tässä vaiheessa haittaa sinua, avautuu Audiblessa sinulle valtava määrä kirjallisuutta. Jos et siis kaipaa suomenkielistä kirjallisuutta, tarjoilee Audible sinulle mitä parhaimman valikoiman niin dekkareita, jännitystä, elämäkertoja, historiaa, tietokirjoja kuin myös lapsille suunnattuja kirjoja. Kirjautumalla Audibleen voit luoda itsellesi käyttäjätilin, jonka avulla pääset lunastamaan itsellesi haluamasi kirjan.

Kirjojen ostaminen onnistuu kuukausitilaajana saamiesi krediittien avulla. Käytännössä jokainen kirja maksaa sinulle yhden krediitin, joten saat kuukaudessa luettavaksesi yhden valitsemasi kirja. Mikäli jostain syystä päätät peruuttaa tilauksesi, säilyvät ostetut kirjat sinulla. Mutta jos sinun tililläsi on käyttämättömiä krediittejä, eivät ne säily enää tilauksen lopettamisen jälkeen tililläsi.

Paljonko Audible maksaa?

Kuinka paljon nämä krediitit sitten oikein maksavat? Audilbe tarjoaa sinulle kuukausihintaisen palvelun, jolloin maksat Audiblen ääni- ja e- kirjoista kuukaudessa 7,99 puntaa. Euroiksi muutettuna tämä tarkoittaa, että joka kuukausi sinulta veloitetaan n 9 €. Mitä tällä alle 10 € oikein saa? Kun olet Audiblen kuukausijäsen, saat joka kuukausi Audiblen tilillesi yhden krediitin, jonka arvo on tämän 7,99 puntaa. Voit valita tällä krediitillä itsellesi mieleisimmän kirjan.

Kirjat kustantavat vaihtelevasti yhdestä krediitistä, useampaan krediittiin. Jos koet että tämä yhden krediitin taktiikka ei ole sinulle sopiva, vaan olet lukenut kirjan jo muutamassa viikossa. Voit valita tilaukseksesi kahden krediitin jäsenyyden, näin ollen Audiblen kuukausihinta on 14,99 puntaa, eli vajaa 18€ kuukaudessa. Hieman korkeamman hinnan lisäksi saat nyt käyttöösi joka kuukausi kaksi krediittiä. Voit myös kirjojen todellisena kuluttajana maksaa Audibleen vuosimaksun, joka sisältää vuodessa 12 kirjaa. Vuosihintainen Audible maksaa 69,99 puntaa, eli reilu 80€ vuodessa.

Näin toimien saat käyttöösi kaikkein edullisimmat kirjat. Jos sinulla on voimassa oleva tilaus Audibleen, voit säästää krediittejä omalla käyttäjätililläsi. Tällöin voit ostaa kerralla ehkä useamman kirjan. Toisaalta on hyvä muistaa, että jos jostain syystä perut tilauksesi, peruuntuvat myös krediitit. Joten jos löydät Audiblen valikoimasta lukuisia sinua kiinnostavia kirjoja, selvitä mikä on sinulle edullisin keino ostaa itsellesi krediittejä, joiden avulla pääset lunastamaan näitä itsellesi.

Millainen valikoima Audiblessa on?

Koska Audiblen taustalla toimii huikean suuri Amazon, on selvää, että Audiblesta löytyy ehkä jopa suurin kirjavalikoima. Voit olla melko varma, että löydät tästä valikoimasta oman suosikkisi. Voit valita oman kirjan Audiblen bestsellereiden listalta, jolloin käsilläsi ja kohta korvillasi ovat juuri ne kuumimmat uutuudet, kuin myös klassikoiden klassikot.

Voit etsiä suosikkejasi eri kategorioista, kuten historiasta, busineksesta, hyvinvoinnista sekä itsensä kehittämisestä, komediasta, trillereistä kuten vaikka dekkareita. Audiblesta löytyy myös lapsille suunnattuja kirjoja. Kirjojen lisäksi Audiblesta löytyy jonkin verran kuunneltavia podcasteja. Astumalla Audiblen tuhansien kirjojen maailmaan on varmaa, että jatkossa niin työmatkasi kuin aamulenkit sujuvat kuin huomaamatta. Sillä tarinat ovat kiehtoneet kuulijaansa jo muinaisilta leiritulilta lähtien, niin ne tekevät yhä edelleen.

Tarinan kuunteleminen on kuitenkin tehty tänä päivänä aivan äärimmäisen helpoksi. Ongelmaksi saattaakin muodostua tämä lukuisien kirjojen valikoima, joista sinun tulee valita sen hetkinen suosikkisi. Audilblen suuren suuri kirjavalikoima tuokin tarinat suoraan omaan puhelimeesi, jolloin säästät aikaa ja vaivaa sillä sovellus ehdottaa sinulle niin best sellereita kuin myös uusia julkaisuja.

Miten Audible toimii?

Jotta pääset kuuntelemaan Audiblen lukuisia ääni ja e- kirjoja, sinun tulee alkuun rekisteröityä Audilblen verkkosivuilla. Koska kyseinen palvelun ei ole vielä rantautunut kotimaamme markkinoille, tulee sinun kirjautua jollekin sen ulkomaalaisiin palveluihin.

Kun olet ensimmäistä kertaa rekisteröitynyt Audiblen käyttäjäksi, voit tutustua Audibleen maksutta 30 päivän ajan. Tällöin saat käyttöösi yhden maksuttoman krediitin, jonka avulla pystyt lunastamaan itsellesi yhden valitsemasi kirjan omaksesi. Kirjan lunastamisen jälkeen, voit lukea kirjaa siellä missä haluat ja silloin kun haluat.

Mikäli haluat lopettaa ilmaisen 30 päivän jakson, voit tehdä sen omalla käyttäjätililläsi. Irtisanomisen jälkeen kirja säilyy sinulla, joten voit lukea sen, vaikka uudelleen ja uudelleen. Jos haluat jatkaa Audiblen käyttäjänä, voit valita sinulle parhaiten sopivan tilauksen. Valitse oma suosikkisi yhden tai kahden krediitin kuukausimaksun sekä vuosijäsenyyden väliltä. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa yhden kirjan hintaa kaikkein edullisemmaksi. Audiblen puhelin aplikaation lataaminen onnistuu maksutta, ja tämä sovellus tekee niin kirjan kuuntelusta kuin lukemisesta kerrassaan vaivatonta.

Sähköisen kirjanmerkin ansiosta näet helposti mihin kohtaan olet viime kerralla jäänyt, sekä voit jatkaa lukemista tai kuuntelua helposti samasta kohtaa. Kuten muissakin ääni – ja e- kirjapalveluissa, voit nopeuttaa tai hidastaa lukijan ääntä, mikäli koet että se on liian verkkainen tai nopea. Alkuun jos et ole aiemmin tottunut vain istumaan paikallaan ja kuuntelemaan, voi äänikirjan kuunteleminen tuntua hieman haasteelliselta. Mutta kunhan annat Audiblelle sekä sen äänikirjoille mahdollisuuden, tarjoaa se sinulle vaivattoman tavan nauttia tarinoiden monipuolisesta maailmasta.

Audible ilmainen kuukausi

Jotta sinun ei tarvitsisi ostaa sikaa säkissä, voit tutustua Audilblen digitaaliseen ääni- ja e- kirjavalikoimaan maksutta 30 päivän ajan. Kuukauden aikana pääset tutustumaan niin sen lukuisiin kirjoihin, kuin opit käyttämään sen kätevää puhelinsovellusta.

Yleensä maksuttoman kokeilujakson aikana saat käyttöösi yhden krediitin, jolla voit ostaa yhden krediitin arvoisen kirjan. Näin saat ladattua maksutta itsellesi luettavaksi digitaalisen ääni tai e- kirjan. Vaikka et jostain syystä haluaisi jatkaa tilausta, jää tämä kirja sinulle.

Tilauksen peruuttamisen jälkeen tililläsi olevat krediitit poistuvat käytöstäsi. Joten jos sinulla on mielessäsi jokin mielenkiintoinen kirja, saat sen vain muutamalla klikkauksella omaan virtuaaliseen kirjahyllyysi. Ilmaisen kuukauden aikana sinun on helppo tutustua Audilblen kirjavalikoimaan, ja pääset selaamaan sen eri kategorioita. Kun löydät oman suosikkisi, saat se vaivattomasti sekä edullisesti itsellesi. Oletko siis valmis astumaan tarinoiden ihmeelliseen maailmaan?

Audible ohjaa sinut helposti nauttimaan sen lukuisista kirjoista, jolloin sinulle jää enemmän aikaa itse lukemiseen. Kun kätesi ovat varattu mutta mielesi on vapaana, voit laittaa kuulokkeet korvillesi ja antaa tarinan viedä sinut mukanaan. Onko valintasi sitten dekkareita, romantiikkaa, komediaa, jännitystä tai jotain muuta, löydät omat suosikkisi Audiblen lukuisista kirjoista jotka jo odottavat sinua!

Post navigation

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *