Lasten Äänikirjat

Home » Lasten Äänikirjat

Parhaat lasten äänikirjat Elisa kirja

Viiru ja Pesonen, Onneli ja Anneli vai ihastuttavaa Mauri Kunnasta? Valitse lapsesi suosikki ja näin pääsette yhdessä sukeltamaan tähän mielenkiintoiseen tarinan maailmaan.

Toisaalta kun kyseessä on äänikirja, voit antaa lapsen myös rauhoittua ja kuunnella ihan itse valitsemaansa tarinaa. Elisa Kirjasta löydät lasten kestosuosikit sekä kuumimmat uutuudet. Voit siis tarjota lapsellesi mahdollisuuden kuunnella takuulla toimivia aina yhtä suosittuja tarinoita, tai antaa lasten nauttia sen hetkisistä suosikeista.

Esimerkiksi Frozen hurmaa yhä uudelleen ja uudelleen, ja tarkkaavaisimmat korvat pystyvät havaitsemaan tässä lasten tarinassa voimaannuttavia vinkkejä ja ohjeita myös hieman vanhemmillekin lukijoille ja kuuntelijoille. Löydät parhaat lastenkirjat Elisa Kirjan monipuolisesta valikoimasta. Elisa Kirja tarjoaa sinulle mahdollisuuden lunastaa krediittien avulla näitä kirjoja itsellesi. Näin ollen saat hyvän mahdollisuuden hankkia näitä edullisia kirjoja itsellesi ja tarjota lapsellesi mitä laajimman kirjavalikoiman. Sinun ei tarvitse ostaa perinteistä kirjaa, joka vie tilaa paitsi kirjahyllystä, myös lastenhuoneesta.

Elisa Kirja tarjoaa sinulle mahdollisuuden lunastaa tämän kirjan digitaalinen versio itsellesi ja näin kirjat mahtuvat vaivatta sinun tai lapsesi puhelimeen. Lisäksi jokaisella käyttäjällä on oma tilinsä, johon voit tallentaa omat suosikkisi. Näin voit vaivatta jatkaa kirjan kuuntelemista siitä mihin viimeksi jäit. Elisa kirja tarjoaa sinulle maksuttoman kokeilujakson, jonka aikana pääset toteamaan kuinka kätevää ja helppoa kirjan kuunteleminen oikein onkaan!

Parhaat lasten äänikirjat Storytel

Storytel tarjoaa sinulle ja lapsille unohtumattomia luku ja kuunteluelämyksiä. Storytel sisältää niin lasten kestosuosikkeja, kuin uutuuksia, joita lapset sekä lastenmieliset jo kuumeisesti odottavat. Storytel tilissä lapsi kuuntelee aina samaan hintaan kuin aikuinenkin. Mikäli valitset Unlimited, Unlimited Family tai Unlimited Family Plus tilin, saat niin monta Kids Mode tiliä kuin sinulla on tilissä aikuisia käyttäjiä.

Storytel tarjoaa kuuntelemista kaikenikäisille, joten voit löytää omat suosikkisi niin Heinähatun ja Vilttitossun luota, Harry Potterista sekä hänen uskomattomista seikkailuistaan. Voit myös löytyy apua lasten iltarutiineihin, esimerkiksi Kani, joka tahtoi nukahtaa äänikirjan parista. Frozen kuumeen taltuttaa ihka aito Frozen, joka säilyttää oman suosionsa, vuosi toisensa jälkeen. Ilon kiljahduksia, prinsessa tarinoita, huumoria sekä sopivasti sydämen tykytystä. Löydät näitä sekä paljon paljon muita kokeilun arvioisia äänikirjoja. Sinun ei tarvitse tehdä tältä samalta istumalta ostopäätöstä, sillä voit kokeilla maksutta Storyteliä kahden viikon ajan.

Näin sinulle tarjoutuu mitä parhain mahdollisuus päästä kokeilemaan miten tämä kätevä äänikirja oikein toimiikaan, ja miten se sopii ennen kaikkea sinun ja lastesi arkeen. Kun sinulla on voimassa oleva tilaus, tai maksuton kokeilujakso, voit kuunnella niin paljon äänikirjoja kuin haluat.

Ja jos tallentaa äänikirjan omaan puhelimeesi, voit kuunnella kirjoja myös offline- tilassa. Ja mikä parasta, kaikilla Storytel käyttäjillä on omat käyttäjätilinsä sekä virtuaalinen kirjahylly. Näin lukemattomat sekä kuuntelemattomat tarinat odottavat sinua ja lastasi! Vaikka sinulla ei juuri nyt olisikaan tarvetta ostaa omaa kuukausitilausta, voit kokeilla maksutonta kokeilujaksoa, joka ei sido sinua mihinkään.

Parhaat lasten äänikirjat Bookbeat

Bookbeat on lukuisien äänikirjojen aitta niin sinulle kuin myös lapsillesi. Bookbeat on lajitellut lapsille omia alakategorioita, joista voit valita onko kyseessä sitten kolmevuotiaat leikki-ikäiset, viisivuotiaat esikoululaiset, seitsemän vuotiaat alakoululaiset tai yhdeksänvuotiaat varhaisnuoret. Voit siis helposti ja ilman tuskan parahduksia valita suosikkisi sekä lasten suosikit, niin Supermarsusta, Risto Räppääjästä kuin enemmänkin alakoululaisille suunnatusta Harry Potterista.

Ei sillä, ettei Harry Potter tarjoaisi erinomaisia lukuhetkiä myös aikuisillekin. BookBeatin perhetilin ansioista koko perhe voi kuunnella samanaikaisesti lempikirjojaan, unohda siis sisarusten väliset riidat ja anna jokaiselle lapselle oma käyttäjätili. Voit lisätä BookBeat tiliin profiileja haluamasi määrän, pienellä 4,90€ lisämaksulla. Tällöin jokainen, joka haluaa heittäytyä hyvän tarinan vietäväksi, pääsee tekemään sen omalta puhelimeltaan, tabletilta tai vaikkapa tietokoneeltaan.

Nämä ovat kirjoja, jotka eivät vie tilaa lastenhuoneessa, pyöri lattioilla tai niiden kannet eivät repeile liian kovan käytön vuoksi. Nämä ovat kirjoja, jotka ovat sinun puhelimessasi, ja jos lataat kirjan omalle puhelimellesi, voit kuunnella kirjaa silloin kun haluat, siellä missä haluat. Ilman että sinulla tarvitsee olla nettiyhteyttä. Voit ladata niin monta kirjaa, kuin puhelimessasi on vapaana olevaa tilaa käytettävissä.

Jotta tiedät mitä on luvassa, voit kokeilla Bookbeat käyttäjätiliä maksutta 14 vuorokauden ajan. Tämä ilmainen kokeilujakso ei sido sinua mihinkään, vaan voit lopettaa tilauksen ilmaisen kokeilujakson aikana, eikä tämä kustanna sinulle mitään. Sen sijaan pääset uppoutumaan mielenkiintoiseen kirjojen sekä satujen maailmaan, voit nauttia joko itse tai lapsesi kanssa luetuista kirjoista- siellä missä haluat ja milloin haluat! Voit antaa tarinan johdatella lapsesi täysin uusiin maailmoihin, vaikka vain sohvalla maaten.

Siinä samalla lapsi oppii keskittymään kuulemaansa, ja rauhoittumaan niin kehon kuin mielenkin avulla. Jatkuvalla kuukausitilauksella pääset nauttimaan kirjoja niin paljon kuin haluat, ja lapsesi saa poimia niiden joukosta omat suosikkinsa. Tove Jansson, Astrid Lindgren, Mauri Kunnas tai jokin muu kaikkien tuntema rakastettu lastenkirjailija. Valitse siis oma sekä lapsesi suosikki ja nauti tarinasta!

Parhaat lasten äänikirjat Nextory

Nextoryssa parhaat kirjat odottavat sinua, oletko valmis? Nextoryssa on laajaakin laajempi valikoima erilaisia lastenkirjoja, joista voit valita oman lapsesi suosikin tai antaa lapsesi valita häntä kiinnostavan tarinan. Nextoryssa lastenkirjat ovat jaoteltu lasten ikäryhmien mukaan.

Onko kodissanne sitten 0- 3 vuotiaita lapsia? Silloin löydät sellaisia kirjasuosikkeja kuin Uppo- Nalle, Noksu urheilee tai Tassulan tarinat. 3- 6 vuotiaat heittäytyvät tarinan vietäväksi Heinähatun ja Vilttitossun mukana, Risto Räppääjä tai vaikkapa jokaisen tytön suosikin, eli Frozenin tarinan tahtiin. 6- 9 vuotiaat lapset löytävät oman suosikkinsa Neropatin päiväkirjan, My Little Ponyn tai vaikkapa Ella ja kaverit hiilijalanjäljillä. Yli 9 vuotiaille lapsille löytyy kuunneltavaa Harry Potterista niin suomeksi, englanniksi kuin vaikkapa ruotsiksi.

Kuten muutkin äänikirjoja tuottavat sovellukset tarjoavat maksuttoman kokeilumahdollisuuden, samoin on Nextoryssa. Voit kokeilla palvelua maksuttomasti 14 päivän ajan, ilman mitään sitoumuksia. Maksuttoman kokeilujakson aikana saat käyttöösi rajattoman oikeuden kuunnella tai lukea kaikkia ääni ja e- kirjoja. Ja mikäli tarve vaatii, voit myös ladata kirjan, jolloin voit kuunnella sitä missä ja milloin tahansa.

Mikäli homma tuntuu toimivan, voit jatkaa Nextoryn kuukausitilaajana, jolloin sinulla ja lapsellasi on mahdollisuus kuunnella niin montaa kirjaa kuin haluat. Voit siis valintasi mukaan kuunnella lastenkirjoja, tai jos koet että kirjan lukeminen toimii jossain kohtiin paremmin, voit istua alas ja heittäytyä tarinaan- lukemalla! Ja kun kirja on luettu, voit poistaa kirjan tallennuksista, ja aloittaa uuden kirjan. Mikäli tuntuu että aloittamasi kirja ei ollutkaan se paras mahdollinen, ei hätää, valitse uusi kirja ja näin uuden tarinan voima on varmistettu. Äänikirja sopii niin aikuiselle kuin lapselle.

Kirjan kuunteleminen sovelluksen kautta ei kuitenkaan ole yhtä ainutlaatuista ja henkilökohtaista kuin itse lapsellesi lukemasi kirja, varsinkin jos kyseessä on hieman pienemmät lapset. Siksi ehdottoman joko- tai ajattelun sijaan, voikin yhdistää kirjojen lukemisen sekä – että ajatteluun, jotka täydentävät vaivattomasti lapsen lukukokemuksia. Koska kirjat avaavat aivan uudenlaisen maailman, johon itse kunkin on ihana aika ajoin heittäytyä, Risto Räppääjän Frozenin tai vaikkapa Harry Potterin matkassa!

Post navigation

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *